Usluge

Usluge

Naš servis podrazumeva maksimalno prilagodjavanje zahtevima klijenata, bez skrivenih dodatnih troškova, potpuno transparentno i uvek u skladu sa zadatim troškovima i potrebama.

Poslovna putovanja

Kao Partner BCD Travel-a jedne od vodećih globalnih TMC kompanija (Travel Management Company) specijalizovani smo za Menadžment putovanja. Radimo po međunarodnim standardima a u skladu sa internim pravilima i procedurama svakog pojedinačnog klijenta. Za mala preduzeća, multinacionalne kompanije, organizacije i institucijeorganizujemo putovanja po  standardnim ili specijalno ugovorenim tarifama. Mi preuzimamo brigu o putovanju. Kompleksno i složeno činimo lakšim i udobnijim. Putniku omogućavamo da se bezbrižno posveti svojoj poslovnoj obavezi tokom putovanja. Naše usluge su organizacija individualnih i grupnih putovanja kao i organizacija događaja.

U kreiranju usluga sarađujemo sa vodećim svetskim i regionalnim avio kompanijama, hotelima, hotelskim lancima, prevoznicima i ostalim dobavljačima putovanja. Koristimo vodeća svetska tehnološka rešenja za kreiranje usluga putovanja, koja nam omogućavaju pronalaženje optimalnih rešenja kao ikvalitetno i precizno upravljanje rezervacijama i podacima. Efikasna podrška koju pružamo pre, tokom i posle putovanja podrazumeva ne samo kontakt sa članom našeg tima već i napredne tehnike i alate za analizu podataka od značaja za unapređenje organizacije i poboljšanje poslovanja. Generisani podaci o putovanjima se automatski obrađuju kako bi se obezbedilo odgovarajuće izveštavanje koje predstavlja kvalitetnu bazuza upravljanje podacima naših poslovnih korisnika.

Avio

Kao član IATA-e (International Air Transportation Association) kroz rezervacioni sistem Amadeus obezbeđujemo avio karte na svim relacijama svetskih avio kompanija uključujući i specijalne tarife i postojeće korporativne popuste. Naš avio tim asistira u odabiru najpovoljnije opcije leta uzimajući u obzir budžet i vreme i sugeriše najoptimalnije putovanje do željenog odredišta.

Hotel

Izbor pravog hotela prepustite nama. Znanje, iskustvo i partnerske veze širom sveta garantuju prioritet u rezervaciji, pregovaranju uslova kao i ekskluzivne pogodnosti.

Organizacija dogadjaja

Kroz dugogodišnje iskustvo upoznali smo se sa različitim načinima rada mnogobrojnih klijenata, što nam omogućava da najbolje procenimo potrebe, pripremimo ponude, kao i da asistiramo i blagovremeno reagujemo prilikom realizacije.

Kontaktirajte nas

Mozete nas kontaktirati putem e-maila ili nas pozvati telefonom. Naše radno vreme je radnim danima od 9 do 17.

Adresa

Takovska 21
11000 Beograd, Srbija

Telefoni

(+381 11) 3241 - 592
(+381 11) 3345 - 514

E-mail