O nama

LINK Travel

LINK Travel - organizator putovanja i događaja, zvanični i jedini BCD Travel Partner za Srbiju čija je specijalnost organizacija i upravljanje poslovnim putovanjima.

BCD Travel je turistički gigant i zvanično treća kompanija sveta u oblasti korporativnog turizma, posluje u 110 zemalja i broji 12 000 zaposlenih. Kompanija BCD Trave pojednostavljuje i olakšava firmama organizaciju turističkih kretanja i procesa putovanja, pomažući im da kontrolišu kretanje ljudi, informacija i resursa. Ono što izdvaja BCD Travel jeste fokus na implementaciji jedinstvene integrisane tehnološke platform u svim svojim lokacijama u svetu kako bi omogućila puni pristup i analizu podataka o organizovanim putovanjima svojim klijentima, na najbrži mogući način.

Naše sedište je u Beogradu, ali smo u mogućnosti da pružimo kvalitetnu podršku i brza i ekonomična rešenja na teritoriji cele zemlje kao i u zemljama okruženja, uspostavljajući sa našim klijentima i partnerima stabilan i dugotrajan poslovni i lični odnos zasnovan na uzajamnom poverenju.

Od osnivanja 1994. godine u svom sastavu imamo stručne ljude sa višegodišnjim iskustvom u oblasti putovanja.

Zahvaljujući stalnom napredovanju, usavršavanju i usklađivanju poslovanja sa sve zahtevnijim uslovima razvijenih tržišta, visoki kriterijumi postali su naš standard. Zbog toga smo u prilici da idemo korak ispred svih i da našom ponudom otkrivamo klijentima šta je sve moguće učiniti u oblasti kojom se bavimo. Pored toga što je član velike BCD Travel familije, Link Travel član je YUTA-e, IATA-e i Privredne komore Beograda i u svom radu i pružanju usluga koristi najsavremnija tehnološka dostignuća sa ciljem pružanja usluga svojim klijentima na moderan i u potpunosti siguran način.

Cilj nam je savršen balans između potreba i želja klijenata uz poštovanje rokova i budžetskih ograničenja. LINK Travel tim kombinuje znanje, stručnost i iskustvo kako bi se postigli najbolji mogući rezultati i izabrali pravi elementi prilikom kreiranja putovanja.

Naš servis podrazumeva maksimalno prilagođavanje zahtevima klijenata, bez skrivenih dodatnih troškova, potpuno transparentno i uvek u skladu sa zadatim troškovima i potrebama.

Dokumentacija

Osnovni podaci_obrazac za identifikaciju
Opšti uslovi putovanja
Rešenje o licenci za organizovanje putovanja
Akreditacija i ovlašćenje od strane IATA asocijacije za prodaju avio prevoza drugim osobama i organizacijama
Akt o Bezbednosti i Privatnosti Podataka
Pravilnik o zaštiti podataka o ličnosti